Sommerhus i Lalandia: Her er alle fordelene

Sommerhus i Lalandia: Her er alle fordelene

Pandemien i 2020 har ikke gjort det let at holde en velfortjent ferie, og da slet ikke her i julemånederne, hvor mange danske børnefamilier havde håbet på at det igen ville være sikkert at tage sydpå til varmen, eller de sneklædte alper – men ak, sagen er en anden og det lader til at juleferien i år må afholdes indenfor lille hygsomme Danmarks landegrænser.

Og det er da heller ikke noget problem: Internettet og de danske rejseguides bugner med destinationer og aktiviteter man kan kaste sig ud i, i vores eget elskede land.

Som inspiration vil du i denne artikel blive introduceret for én af slagsen: Sommerhus i Lalandia.

Hvad er Lalandia?

Forinden du introduceres til hvor spændende en tur i sommerhus i Lalandia kan være, er det nok en god ide lige at tjekke, om du ved præcis hvad Lalandia er.

Langt de fleste kender nok Lalandia ved navnet. Det er Danmarks måske mest populære badeland, og kan findes i både Rødby og Billund.

I Lalandia finder du badelandet Aquadome, hvor vandet altid er 28 grader og luften er 30 grader (det er næsten som at være sydpå!) og her er også Monky Tonky legeland til de små samt et hav af andre sjove aktiviteter, butikker og restauranter, samlet på ét sted.

Ved begge Lalandia´er er der opført et mindre hav af lækre sommerhuse, i et væld af størrelser. Disse er alle privatejede.

Nu tænker du sikkert, ”Jamen, hvis de er privatejede, hvad rager det så mig at de ligger der? Hvor ligger Lalandia hotellet så?”.

Alle sommerhusene har indgået en aftale med badelandet. Entre til badelandet er derfor gratis, ved leje af en af de nærliggende sommerhuse i Lalandia.

Dette vil sige at du kan leje disse sommerhuse, og inkluderet i aftalen er 99% af tiden også en badelandsaftale, så du har adgang til det store badeland, når du lejer sommerhuset. De fungerer derved i praksis som Lalandias egne sommerhuse.

Total frihed i din ferie

Fordi sommerhusene er privatejede, får du en unik overnatning hver gang du besøger Lalandia, og siden alle sommerhusejere har en kontrakt, er de bundet op på en høj standard, for både vedligehold og udstyr. Det betyder, at du modsat andre former for sommerhusleje er sikret, at alting er i tiptop stand og udbydes til favorable priser.

Med et sommerhus i Lalandia får du større frihed på din ferie. Du er ikke afhængig af andet, end dig og familiens egne planer og ungerne er sikret eget værelse, hvis det er det, I har lyst til.
Størrelsen på sommerhuset bestemmer du også selv – har I lyst til en rigtig lille luksusvilla med stor have, spa, sauna og widescreen TV? Eller er i mere interesserede i et lille billigt sted, hvor i kan vælte trætte om i sengen efter en lang dag med sjov og vandspas, og så bruge resten af pengene på Lalandias cafeer?

En sommerhusferie, giver dig friheden til at sammensætte din fritid præcis som du ønsker det og smutte til og fra det enorme vandland og de omkringliggende byer som det passer dig – og er friheden til at gøre lige det, der passer dig og familien i sidste ende ikke det, man søger i den ideelle ferie?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *