Vil du gerne leve italiensk, men stadig holde den sunde linje? Her er 3 fede alternativer til en fed livsstil

Italienerne ved, hvordan man lever livet godt, men med alkohol og ost i lange baner, kan livet godt gå hen og blive fedt – bogstaveligt talt. Det kan være temmelig svært at holde den sunde linje, hvis man også gerne vil leve italiensk. Heldigvis behøver du ikke give fuldstændig afkald på pasta og vin. 

Tobaksfri snus

Som vaskeægte livsnydere, ryger italienerne gerne en del cigaretter, men rygning bliver forbudt flere og flere steder, så hvordan kan du fortsætte din fede livsstil, uden at støde eller forstyrre andre, mens du sidder på en café og nyder en espresso. Du kan anskaffe dig noget tobaksfri snus, der ikke generer dine omgivelser. Tobaksfri snus kaldes også for nikotinposer, og det gør netop, fordi der stadig er nikotin i produktet. Det er stærkt vanedannende. Fordelen er, at du selv kan vælge niveauet af nikotin, du ønsker i produktet, samtidig med at du kan side ved siden af ikke-rygere uden at genere dem det mindste.

Luksus alkoholfri vin

Italien er kendt for sine gode vine, og det er også næsten en fornærmelse, hvis ikke man vil drikke et glas rødvin til maden. Man siger, at italienerne drikker et glas vin om dagen, men for en dansker med en anderledes alkoholkultur, kan det lyde svært at skulle bælle et glas om dagen uden at gå ombord i resten af flasken. Find derfor en god, luksuriøs vin, der næsten lever op til den ægte vare – og nævn det ikke for nogen italienere.

Vegansk ost

Man kan ikke lave italiensk mad uden at bruge ost i spandevis. Det hører med til den italienske livsstil, men selvom det smager dejligt, kan det i længden have konsekvenser for dit helbred. Brug derfor vegansk ost en gang imellem, så du kan nyde din pizza og lasagne uden at være bekymret for kolesteroltallet til dit næste lægetjek.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *