Find frem til sprøde og lækre lagener

Til de lange weekendmorgener og de dovne feriedage, er det lækkert bare at lægge i sengen. Der findes næsten ikke en bedre følelse end at lægge og putte med dynen i den dejligt varme seng, imens solens stråler sniger sig ind gennem gardinet.

Men for at nyde denne følelse af hygge og afslapning optimalt kræver det et blødt og lækkert lagen. Et lagen skal være blødt, men samtidig en smule sprødt, så det føltes helt friskt og rent mod huden. Når du skal på jagt efter nye, lækre og bløde lagener er det vigtigt at overveje, hvilken type stof du helst vil havde, samt hvilken type lagen, der passer til din seng.

Din seng er et sted for afslapning, og hvert enkelt element der udgør sengen, skal bare spille godt sammen.

Faconlagen – et lagen der dækker hele sengen

Med et faconlagen får du et lagen der dækker hele sengen, og er udstyret med elastik i hjørnerne. Dette gør, at lagenet let kan strækkes helt ud, og du undgår at bruge en masse tid på at kæmpe med lagenet. Med et faconlagen af 100% bomuldssatin får du et lagen, der føltes helt fantastisk mod huden, og er samtidig fugtafledende, så du kan vågne op tør, selv på de varme, svedige sommernætter.

Denne type lagener fås i mange forskellige størrelser og farver, så den passer til lige netop din seng. Men det absolut vigtigste når du køber nye lagener, er at huske at købe dem af høj kvalitet. Det er bedst for både din seng og din hud!

Kuvertlagen – et lagen til dig med topmadras

Til dig med en topmadras, der giver dig den bedste nattesøvn og det blødeste underlag, bør du overveje et kuvertlagen. Et kuvertlagen er nok det nemmeste lagen at putte på, idet det kun skal dække topmadrassen.

At putte lagen på er ofte en møjsommelig og noget kedelig opgave, men med kuvertlagen er jobbet klaret på få minutter. Derefter er du klar til at smide dig i din ny redte seng og slumre i dine nye friske lagener.

Kuvertlagenet fås ligeledes i mange forskellige størrelser og farver, du mener bedst vil klæde din seng. Mange elsker det klassiske hvide lagen, men hvis du er mere til en farvekoordinering af dit sengetøj, kan du også overveje et mørkere lagen, der måske passer til dit dyne- og pudebetræk.

Skriv en kommentar