Byd det romantiske Italien indenfor i hjemmet

I har været på en skøn rejse til Italien i sommer. I gik lange og mange romantiske ture gennem de mørke gader om aftenen. I sad på restauranter til sent ud på aftenen. I så solnedgangen på stranden. 

Nu er I hjemme, og romantikken er der bare ikke på samme måde, som den var i Italien. I mangler den rette setting til at få romantikken op at køre igen. 

Måske behøver I slet ikke at tage til Italien for at få romantik ind i forholdet. 

Ingen dyre flybilletter

Drop de dyre flybilletter, I køber i et desperat forsøg på at tage til Italien igen og opsnuse den magi, I mangler derhjemme. Det er ikke Italien, som gemmer på jeres kærlighed. 

Alle parforhold kan få mere intimitet, varme og kærlighed ind i deres liv, hvis de blot tillader det. Det kan handle om noget så sexet som planlægning. 

I vores travle tilværelse er der ikke altid rum for spontanitet og pudsige indfald. Vi har tætpakkede kalendere, som skal følges. Bliver de ikke det, kan det give en gevaldig hovedpine. Romantikken kan derfor komme ved, at I simpelthen beslutter jer for at skemalægge den. 

Arranger en dag om ugen eller et par dage i måneden, hvor I kan holde helt fri og bare være sammen jer to. Forventningsglæde spiller også ind her. For selvfølgelig ses I ofte i hverdagen, men med mange andre formål. 

Måske ender en ledig aften bare på sofaen, fordi I ikke lige var klar over, hvad den anden skulle den aften. Indret jeres hverdag efter romantik og intimitet, så skal den nok vise sig. 

Et andet hjælpemiddel til at indrette efter romantik er en lysdæmper. Nu har I de to romantiske og sexede ting til at hjælpe jer – en kontakt til lyset og en kalender.

Kontrol og lysets stemning i hjemmet

Men det er ikke nogen joke. Tænk tilbage på turen i Italien. Hvor meget af romantikken handlede ikke om det lys, I så hinanden i. F.eks. er den romantiske middag noget mere ved, hvis den foregår om aftenen end i højt sollys.

En lille berøring ved jeres lysdæmper kan sætte rummet i den rette lysstemning. I kan eventuelt også lave noget lækkert italiensk mad og minde jeres tur – det er selvfølgelig også meget romantisk. 

I har planlagt en romantisk aften. I har lavet noget lækkert mad. Dæmp så lyset og sæt noget lækkert musik på anlægget, og lad romantikken indfinde sig. 

Levende lys kan ikke fakes

Er du stadig i tvivl, om en lysdæmper faktisk kan gøre noget for romantikken i jeres forhold. Så tænk på de to levende lys på et bord, som Otto Brandenburg næsten synger. 

De levende lys sætter os i den rette stemning til romantik. Det samme gør kontakten, der kan kontrollere, hvordan og hvor meget lys I skal have i hjemmet. Det er så simpelt og nemt. 

Som et sidste råd. Så køb en god lysdæmper. Ligesom at to levende lys ikke kan fakes med el-lys, så kan en god lysdæmper heller ikke erstattes en ringe lysdæmper og en dårlig lysstyring. 

Skriv en kommentar