Skal du ud og rejse efter gymnasiet? Så lad Italien dit blive første stop på turen

Skal du ud og rejse efter gymnasiet? Så lad Italien dit blive første stop på turen

Drømmer du om at hoppe på toget, flyet eller ind i en bil og så tage ud og opleve verdenen når du er færdig med gymnasiet? Så lad dit første stop være i det overskønne Italien! Italien byder på en masse fantastiske oplevelser og er bestemt et besøg værd. Uanset hvordan du kommer frem, så er der let adgang til Italien.

Find din rejsetype og lad turen afspejles i dine studentergaver

Drømmer du om at hoppe på taget og tage en god gammeldags interrail ned gennem Europa? Så husk endelig at hoppe af i Italien. Det er måske nok en gammel ting at tage på interrail, men ikke mindst er det stadig en yderst populær rejseform – specielt for unge mennesker. Der er stort set ikke det sted, du ikke kan komme til med tog og bus. Derfor kan du faktisk opleve langt mere på din tur, end hvis du blot hopper på et fly. Et fly er dog lidt mere luksuøst og vil bringe til hurtigere til Italien. Uanset din ønskede transport måde, så ønsk dig endeligt studentergaver du kan tage med dig på turen.
Hvis du har ønsket dig studentergaver som en god kuffert, gode høretelefoner og kompressionssokker, så er du klar til at rejse verden rundt.

1 stop – Italien

Italien byder på så mange fantastiske oplevelser. Så uanset om du er til fest og farver, kultur, skøn mad eller lækre badestrande – så har Italien det. Så uanset hvad du og din krop har brug for, når du er færdig med 3 års hårdt slid på gymnasiet, så kan du opleve det i Italien. Til din tur er det en god ide at ønske dig en god rygsæk i studentergave. En rygsæk er langt nemmere at rejse med end en kuffert er og skal du rejse fra sted til sted, så er en rygsæk bestemt at foretrække. Husk endeligt også at pakke let – du kan eventuelt have lidt vaskepulver med i tasken, men pak endeligt ikke mere end du kan bære. Er det masser af badning og strandture du drømmer om? Så kan du ønske dig en ny smart bikini du kan tage med dig i studentergave.

Oplev verdenen

Mange holder af, at rejse og tage på ferie. Men når du skal være væk i længere tid og ikke kun afsted i 14 dage på charterferie, så har du langt bedre muligheder for at opleve det land du besøger. Du kan med stor fordel rejse rundt i Italien og opleve den italienske kultur forandre sig som du bevæger dig rundt. Præcis som kulturen også ændre sig herhjemme alt efter hvor du befinder dig i Danmark. En anden vigtigt ting at huske at tage med på sådan en tur, er et godt kamera og masser af SD-kort. Du må ikke gå ned på billeder. Har du ikke et godt kamera, så ønsk dig et i studentergave! Det er en tur du vil tænke tilbage på mange gange og i resten af det liv. Så det er vigtigt at du husker at tage en masse gode billeder imens du er afsted. På den måde kan du vise dine venner og familie alt hvad du har oplevet undervejs.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *