Har du og dine Apple produkter brug for hjælp?

Har du fået nyt IT udstyr eller har du og kontoret blot accepteret at de nye Apple produkter er svære at finde ud af? Ja så er i langt fra alene. IT, styresystemer, smartphones og computersystemer vælter frem, og det kan være svært at vide hvordan og hvorledes alt dette skal betjenes. Hvis du, din partner eller måske hele din afdeling på kontoret kunne have brug for lidt IT support, ja så kan du læse med her og høre meget mere om hvilken hjælp du kan få, og hvor meget du kan lære herved, og hvor nemt det kan være at lære.

Du kan få lige den hjælp, som du står og mangler

Uanset om du mangler hjælp til opsætning af mails, dit styresystem, dit backup system, fejlsøgning på din maskine og meget mere. Du kan få Apple Computersupport, ved blot at trykke her på linket. Roskilde IT kan udover computere også hjælpe dig med alle andre produkter fra Apple, såsom: iMac, Macbook, Macbook Air samt iPhones og iPads. På denne måde kan du få hjælp, ligegyldigt hvilken maskine du har problemer med. Du kan også få en god og kyndig vejledning i køb af nyt Apple udstyr, således at du har lige det udstyr der passer til dig og det formål du skal bruge det til. Så hvis backuppen driller, dine mails ikke fungere eller at fejlene bliver ved med at opstå på dine Apple produkter, så benyt dig af linket ovenfor allerede i dag.

Supportkurser

Du kan også, hvis du føler det nødvendigt, booke dig et kursus hvori du får en masse god rådgivning og support til dine Apple produkter. På denne måde kan du altså lære alt om din IPhone eller IPad, og blive en superbruger heraf inden for kort tid. Når du er på tomåndshånd med en supporter, ja så får man ufatteligt meget ud af undervisningen, og du vil med sikkerhed blive en rigtig dygtig Apple bruger med lynets hast. Du kan også vælge at booke et support kursus til hele din afdelingen på jobbet eksempelvis. På denne måde sikre man, at alle medarbejdere har en god grundviden om de produkter de arbejder med, og kan måske endda spare IT for en masse spørgsmål i løbet af arbejdsdagene. Så klik ind på linket ovenfor, og tjek de mange ydelser IT Roskilde kan tilbyde dig og dine kollegaer, således i alle trives med jeres Apple produkter og er produktive med dem.

Skriv en kommentar