Find den perfekte studieforsikring til dine behov

Hvis du netop er begyndt at studere, ved du udmærket, at hvor mange tilbud der rent faktisk er at navigere i, når det kommer til a-kasser og fagforeninger, og i særdeleshed forsikringer. Du er måske flyttet hjemmefra for første gang, og er derfor ikke længere dækket af dine forældres forsikring. Det kan være rigtig svært at vælge lige præcis hver der er rigtigt for en, da de fleste forsikringer godt kan være meget specifikke. Derfor kan det være en rigtig god idé at vælge en all-around forsikring som dækker det meste, og ikke har nogen underliggende dagsordener. Et godt eksempel på sådan en studieforsikring kunne være en, som dækker hele indbo og mere til, inklusiv baggageforsikring og retshjælp.

Hvad dækker forsikringen over?

Det er vigtigt, at ens forsikring dækker alle ens behov, så man ikke pludselig står i en situation hvor man ikke er dækket. Derfor er det godt at være opmærksom på, hvad ens egne behov er inden man vælger en forsikring. Heldigvis, så er de fleste studerende i samme båd og har de samme behov, og derfor er studieforsikringer allerede skræddersyet til de behov. 

Eksempelvis er det sjældent at en cykelforsikring er inkluderet i en indboforsikring, men er det typisk ved en studieforsikring. Det er fordi de fleste studerende udelukkende har cykel som transportmiddel. Alligevel er det fint hvis man sætter sig ind i, hvad der rent faktisk bliver tilbudt. Vidste du eksempelvis at rejseforsikring er noget der skal købes ved siden af? Og at de fleste rejseforsikringer ikke dækker skiferier? Derfor, sæt dig ind i dine behov og hvad din forsikring kan tilbyde, inden du siger ja til noget.

Hvorfor er en ulykkesforsikring vigtig?

Vi går alle gennem livet med en forventning om, at vi aldrig kommer slemmere til skade, end at man nemt bliver god igen. Det er dog slet ikke tilfældet for alle, og man kan være den næste der bliver ramt af et uheld. Når man først er skadet eller i et uheld, er det meget nødvendigt at have en ulykkesforsikring. Det betyder helt konkret, at man kan få udbetalt en erstatning for varige mén. Ydermere, så dækker det også genoptræning, fysioterapeut, kiropraktor, tandlæge og andet man eventuelt kunne have brug for, i tilfælde af man er ude for en ulykke. Det er en forsikring man på ingen måde har lyst til at undvære!

Er en ansvarsforsikring nødvendig?

Absolut, ja! En ansvarsforsikring er nødvendig, fordi den dækker skader du påfører andre mennesker og deres ting. Hvis du spilder kaffe i en studerekammerets computer, så er det ansvarsforsikringen der går ind og dækker. Så for at sikre dig selv og alle andre, er en ansvarsforsikring en rigtig god idé, og det kan spare dig for både besvær og dårlig samvittiged.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *