Hvor er der varmt i september? En rejse til Italien!

Italien er et spændende land, som for mange danskere er et tilløbsstykke om sommeren. Italiens varme men alligevel milde sommervejr, spændende seværdigheder og kulinariske mad, trækker mange til Italien. Men hvad gør du, hvis du først har fået sommerferie i september? Der er varmen lidt anderledes i Italien. Så hvor er der varmt i september? Se med her.

Den varme ø i Italien

Italien byder på dejligt sommervejr i de primære sommermåneder juni, juli og august. I disse måneder kan man få et godt og anstændigt sommervejr i hele Italien. Lidt svære bliver det dog i september måned, hvor fastlandet temperaturmæssigt vil ligge omkring de 25-26 grader. Imidlertid er det ikke umuligt at finde en god varm destination i Italien i september måned. Sicilien har nemlig omkring 30 grader i september, så der vil være rig mulighed for solbadning, afslapning og kulinariske oplevelser i godt vejr. Vær opmærksom på destinationen, da der temperaturmæssigt er forskel på, om du rejser til kysterne, eller om du rejser til den sydlige del af øen. Du vil finde de bedste temperaturer på den sydlige del af øen.

Sicilien øen for enden af støvlen

Sicilien er Italiens største ø, der ligger for enden af Italiens store støvle. Sicilien kræver derfor noget længere rejsetid, og man kan med fordel overveje at tage en flyver til destinationen, hvor Italien ellers ofte bliver et sted man vælger at køre til ned gennem Europa. Øen byder på lækre sandstrande og masser af den dejlige Italienske stemning, man kender fra resten af Italien. På øens strande er der også rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport såsom snorkling, dykning og surfing. På øen kan man også få nogle kulturelle og geografiske oplevelser såsom nogle af øens flotte kirker, vulkanen Etna og dalen hvor templerne ligger.

Hvad gør varmen?

I september måned begynder man så småt at gå mod mørkere tider i Danmark. Det vil indenfor få måneder føles koldt og mørkt og de lyse dage vil være kortere og kortere. En tur ned til varme temperaturer kan gøre stor forskel for ens mentale overskud, når de kolde måneder begynder. Varmen gør glad, og man får ladet godt op af D-vitaminer, som er med til at skabe overskud. Det er derfor en rigtigt godt idé, at lede efter et varmt sted, når man skal rejse til Italien. Så hvor er der varmt i september? Det er selvfølgelig i Italien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *